3D LifeViz

Før-etter-bildeteknologi i den estetiske medisin

Med hvilken ønsketenkning forbinder kunder en behandling innen estetisk medisin, og når ser et resultat individuelt og naturlig ut? Hvilke forventninger kan medisinsk realistiske, og hvor mye endrer egentlig en nesekorrektur hele ansiktsuttrykket?

Ved hjelp av den nyeste 3D-teknologien, er vi i stand til presist og naturlig å representere klienten behandlingen, og spesielt resultatet. Dette betyr mer enn bare enn bare en før-og-etter effekt; Det er et relevant aspekt av den forutgående rådgivningen for å forsone medisinske muligheter og personlige ønsker og ideer til klienten.

Konkret fokus på det ønskede resultatet

Nese, lepper, hake, ører: I min praksis kan jeg tilby mine klienter ulike behandlingstilbud rundt estetisk medisin, som ansiktsforming, kroppskonturering og hudforyngelse. Mine behandlinger baserer på rene ikke-invasive metoder; selv ved nesekorrekturer utfører jeg ingen operasjoner. Resultatet er svært individuelt og helt naturlig – men ikke mindre vidtrekkende. Til og med minimale endringer, f.eks hake-nese struktur, på kinnene eller leppene, har – psykologisk – en stor effekt, spesielt for de kundene som ofte har høye forventninger i forbindelse med behandlingen.
For å oppnå en omfattende opplysning og rådgivning om metodene og behandlingen, hører også den presise gjengivelsen av ønsket behandlingsresultat. Til dette bruker vi i dag i moderne 3D-teknologi som gir en naturtro, høykvalitets bilderekonstruksjon av hvert gjeldende område på kroppen.

3D LifeViz: 3D-analyse i medisin

3D LifeViz er en avbildningsteknikk som brukes i medisin, som består av kamera og tilhørende programvare for å lage realistiske 3D rekonstruksjoner. På bakgrunn av denne 3D-analysen kan selv de minste endringer, for eksempel innenfor ansiktsområdet i form av hudens tekstur, volum, overflatestruktur, høyder og fordypninger, presenteres svært nøyaktig, raskt og enkelt.
Analysen brukes i estetisk medisin – ofte i ansiktet, men også på andre deler av kroppen – og brukes til de ulike behandlingene, som kroppskonturering, rynkeutjevning, skjønnhetspleie, leppe-, nese-og kinnbehandling.

3D-teknologi spiller også i kosmetDermatologien en stor rolle, for eksempel ved behandling av arr, liggesår, horndannelse, psoriasis eller forbrenninger. På bakgrunn av bildene kan målrettede teknikker og behandlinger forklares, og fremtidige resultater kan simuleres.

Begeistrede kunder i estetisk medisin

I min praksis har jeg sett hvor imponerte kundene er over de tekniske mulighetene for visualisering og de ulike behandlingseffektene. Som en ekspert innenfor estetisk medisin, gleder det meg å sikre suksessrik behandling av enkeltpersoner ved hjelp av tekniske hjelpemidler, som for eksempel Photo Finder systemet, Canfield VISIA de Luxe Skin analyse, samt Quantificare 3D LifeViz II kamera med 3D før-og-etter analyse, og dermed litt etter litt hjelpe hele den estetiske medisin til mer popularitet.

“Estetisk medisin med moderne teknologi. # 3D #LifeViz og #Canfield #VISIA #de Luxe for før-og-etter effekt.“

 Twittern

Det er disse positive erfaringene som gjør at klientene snakker mer åpent naturlig om estetisk medisin, og ser den som det, den faktisk er – et middel for å føle seg mer komfortabel i sin egen kropp.