DR.DIRK  ⇒  KLINIKK OSLO

estetisk medisinsk kompetanse

naturlig skjønnhet uten skalpell

[

Kosmetisk dermatologi

[

Rynkefjerning

[

Hudvitalisering

[

Øyelokkbehandlinger

[

Figur-forming

Filler – Rynkebehandling

Rynker? Det finnes løsninger!  

Alt du trenger for et naturlig skjønnhetsløft : Restylane, Restylane lipps, Restylane vital, Restylane-Perlane, Juvederm, Juvedern ultra, TeoSyal, TeoSyal pure sense, Radiesse og andere biokompatible fullstoffer;

Rynkebehandling med fillere betyr at et resorberbart materiale (i de fleste tilfeller hyaluronsyre), bestående av sukkermolekyler (eller calcium hydroxyapatite), som injiseres inn der hvor rynkene har oppstått. Huden fylles opp på området og forsvinner.

Behandlingen egner seg for alle rynker og, som den nasolabiale linjen (rundt munnen), glabella linjen (sinnarynke), leppelinjen og linjer rundt kinnbenet.

For denne type behandling finnes det forskjellig substanser.

Dr.Dirk bruker KUN substanser som er klinisk testet og resorberes  etter en viss tid (dvs som går helt ut igjen av kroppen og etterlater ingen stoffer). Behandlingene bør gjentas etter 6 – 12 måneder for å gi et optimalt resultat.

Indikasjoner

Glabella linjen (sinnarynken), Nasolabial linjen (mellom nese og overleppe), orale komissurer (hengende mundvinkel), linjer over- og underleppe, leppeforstørrelse, korrektur av akne arr, kinnbens oppbygging, hakelinjen, linjer på kinnet

Foruten Restylane bruker Dr. Dirk høykvalitets 3. generasjons Hyaluronsäure (den nyeste typen Hyaluronsyre). Substansen består av et rent gelprodukt, som ikke har sin opprinnelse fra dyr men som fremstilles i laboratorier. Fordelen ved dette er at det normalt ikke forekommer allergiske reaksjoner eller betennelses reaksjoner ved bruk.

I tilegg til fylleffekten i forbindelse med behandling av rynker, får en ytterligere effekt av regenerasjon av huden i behandlingsområdet som følge av kollagensynthese und stimulering av celleveksten.
Etter ca. 6 – 9 måneder anbefales en ny behandling for å holde på det gode resultatet.

Viktig for et bra resultat er valget av riktig injeksjonsteknikk og riktig preparat. Dr. Dirk har lang erfaring og behersker alle forskjellig behandlings-teknikkene.

Se også:
Rynkebehandling med Botox