Dr. med. Dirk Henrik Tschauder

estetisk medisinsk kompetanse

naturlig skjønnhet uten skalpell

[

Kosmetisk dermatologi

[

Rynkefjerning

[

Hudvitalisering

[

Øyelokkbehandlinger

[

Figur-forming

Medi-Jet Vital

Ønsker du en hud som ser omgående yngre og mer vital ut – vi tilbyr Medi-Jet vital i Oslo 

Vi kan gi deg innen estetisk  medisin et forbedret hudbilde og en hud som ser yngre ut. Ved dr. Dirk Tschauders private legepraksis og 5 Zenzes-instituttet i Oslo tilbyr vi en helt spesiell, revolusjonær behandlingsmetode av akkurat dette, som utmerker seg med sitt enorme bruksområde: Medi-Jet vital by Dr.Dirk.

Medi-Jet vital er en teknisk videreføring av mesobehandlingen og et effektivt tillegg til sprøytebehandling mot rynker. Denne behandlingen baserer seg på de nyeste vitenskapelige kunnskapene.

Og hva er det som egentlig skjuler seg bak begrepet Medi-Jet vital? En blanding av gass eller luft og medisinsk saltvann sprøytes målrettet gjennom de ulike dysene mot de aktuelle stedene ved hjelp av ultrahøy hastighet. Ikke bare blir hudens porer dyprenset, men samtidig blir huden også beriket med konsentrerte anti-age-virkestoffer, som hyaluronsyre, vitaminer, mineralstoffer og antioksidanter. Vakre bivirkninger:  Eksfoliasjon og lagring av fuktighet på grunn av hydroporasjon.

Samtidig stimuleres akupunkturpunktene eller akupressurpunktene, som virker positivt inn på hudens stoffskifte.

Fordelen ved denne behandlingsmetoden er at det ikke brukes nåler eller sprøyter, og at det dreier seg om en ikke-invasiv behandling.

jetvital

Dr. med. Tschauders private legepraksis og 5 Zenzes-instituttet – dine spesialister for Medi-Jet vital-behandlinger i Oslo. Rådfør deg med oss!

Er du på jakt etter en smertefri metode som gjør huden din yngre?

Vi kan hjelpe deg

Fra 25-årsalderen eldes huden stadig raskere. Dette skjer blant annet fordi det produseres mindre hyaluronsyre i kroppen. Allerede i slutten av 20-årsalderen kan de første dynamiske eller mimiske rynkene dukke opp.

Vi tilbyr deg i Oslo en behandling ved hjelp av Medi-Jet vital-teknologien, som du kan oppnå mye med når det gjelder å gjøre huden yngre. For eksempel forfining av små rynker eller reduksjon av rynkedybden, oppfriskning av hudfargen, reduksjon av røde årer (rosacea) eller bleking av pigmentflekker og arr.

En avgjørende fordel ved Medi-Jet vital-metoden er at den egner seg for praktisk talt alle hudtyper og kan gjennomføres hele året – helt uten nåler eller smerte. Du får en friskere hudfarge, som ikke røper din faktiske alder ved første blikk. Medi-Jet vital – et godt alternativ eller tillegg til klassiske behandlinger med laser osv…

Hårtap eller tynnere hår – Medi-Jet vital kan regenerere hårets vekst

Det er ikke bare ansikt, hals og dekolleté som gjennomgår aldringsprosessen. Også hodebunnen og håret eldes. Ettersom årene går, kan håret begynne å vokse langsommere eller det kan oppstå faser med økt hårtap. Hos oss i vår private legepraksis i Oslo får du råd om hvilke behandlingsmetoder som kan være aktuelle i nettopp ditt tilfelle.

Medi-Jet vital kan stimulere hårets vekst, slik at håret vokser bedre. Vitalstoffløsningen trenger dypt inn i hodebunnen og forsyner blant annet hårrøttene med de nødvendige næringsstoffene, som vitaminer og mineraler.

Сaucasian woman washing her clean face with water