DR.DIRK  ⇒  KLINIKK OSLO

estetisk medisinsk kompetanse

naturlig skjønnhet uten skalpell

[

Kosmetisk dermatologi

[

Rynkefjerning

[

Hudvitalisering

[

Øyelokkbehandlinger

[

Figur-forming

Øyelokkoperasjon uten kirurgi

Ikke-invasiv PlexR®-behandling med PlexR-plasmateknologi i Oslo – En banebrytende innovasjon innen estetisk medisin

Øynene og området rundt er en viktig del av ansiktet som vi bruker for å kommunisere. Mange skjemmes over hudoverskudd eller slapp hud med tiltagende dype, «hengende» øyelokk. Såkalte «tunge» øyelokk, får en ofte til å se mer sliten eller eldre ut enn man egentlig er.

Fjerning av overflødig hud rundt øynene er blant de hyppigst gjennomførte inngrepene innen plastisk kirurgi og inntil nylig den eneste behandlingsmuligheten rundt øvre og nedre øyelokk.

Med den revolusjonære PlexR-teknologien, har man nå endelig muligheten til å få utført en ikke-invasiv stramming av øyelokk hos dr. Dirk Tschauder i Oslo. Ikke-invasiv betyr at risikoen er lav, uten narkose, knivskjæring eller blødning. Ikke-invasive PlexR-plasmabehandlingen tar i bruk en nyutviklet teknologi som er svært effektiv og samtidig sikker.

For pasienter som ser etter en sikker og risikofri behandlingsmetode for tunge øyelokk eller andre hudplager, er ikke-invasive PlexR®-plasmabehandling et sikkert og effektivt valg.
PlexR utføres i Oslo – I konsultasjonssamtalen får du informasjon om hvordan du kan forbedre tunge øyelokk eller få veiledning for andre hudplager, uten bruk av skalpell eller narkose..

Dr. Dirk Tschauder ønsker deg velkommen til konsultasjon for å utarbeide din individuelle behandlingsplan..

ØYELOKKOPERASJON UTEN KIRURGI