3D-lipomed kavitasjonsmetoden

3D lipomed

Kroppsbehandling – komplett og effektiv

Slankere ben, strammere hud og ikke cellulitter mer? Med 3D-lipomed opplever pasientene meget gode behandlingsresultater på bare noen få minutter. Det nye apparatet kombinerer teknikker som lenge har vært brukt innen effektiv kroppsbehandling, og utgjør et stort pluss innen estetisk medisin. Bli kjent med 3D-lipomeds mangfoldige og imponerende behandlingsmuligheter! Metoden tilbyr en løsning for bortimot alle problemsoner – helt uten kirurgi og uten bivirkninger.

Et apparat “for alle tilfeller”

Hudstramming, kroppsforming og behandling av cellulitter – ved hjelp av 3D-lipomed kan alle disse vanligste problemene innen estetisk medisin behandles. For pasienten betyr en behandling med 3D-lipomed at for eksempel lårets omfang reduseres merkbart på en behandlingstid på bare 40 minutter. Upopulære, slappe problemsoner omvandles i tydelig glattere hudpartier – uten bruk av sprøyter eller laser – og til og med plagsomme ujevnheter på forskjellige kroppsdeler kan bekjempes på en effektiv måte, så å si mens du sover. Men hvordan er alt dette mulig?

Teknikken med 3D-lipomed

3D-lipomed ble utviklet i Storbritannia, og der har metoden ikke bare overbevist kjendiser, men alle som vil forbedre utseendet sitt og kroppsfølelsen sin uten kirurgiske inngrep. Nå har apparatet nådd det norske markedet. Metoden baserer seg på fire teknikker:

1.  En fokusert ultralyd. Via den såkalte kavitasjonen virker ultralydbølger inn på fettvevet i underhuden, utøver et kraftig trykk på fettcellens membran og får den til å briste. Deretter skiller kroppen ut det frisatte fettet. Straks etter behandlingen kan man i de aller fleste tilfellene måle at omfanget rundt lår eller mage er blitt redusert, og dette blir enda tydeligere i løpet av de neste behandlingene.

2. I tillegg er RF-teknologien med på å stramme opp huden i ansiktet og på kroppen. Radiofrekvensbølger varmer opp lagene i underhuden og stimulerer dannelsen og strammingen av kollagenfibre, proteinet som holder huden stram og elastisk.

3.  3D-lipomassasje (endermologi). Dette er en intensiv bindevevsmassasje i sug-walk-modus, kombinert med radiofrekvensbølger og vakuum, som sammen oppnår fantastiske resultater når det gjelder behandling av cellulitt og stramming av mage samt bekjemper selv større ujevnheter på en virksom måte.

4. Kryolipolyse brukes i særlige problemtilfeller. Her dreier det seg om en kombinasjon av vakuum og lokal frysebehandling. Ved hjelp av et spesielt munnstykke skapes det et vakuum over problemsonen, og de fettcellene som befinner seg i dette området, ødelegges av kulden. De døde fettcellene brytes ned litt etter litt på en naturlig måte av immunsystemet og kroppens eget stoffskifte. Dette gjør at resultatet viser seg en til tre måneder etter behandling.

Dr.Dirk Tschauder 3D Lipomed_01

“Med ny teknologi til nye drømmemål
– 3D-lipomed.”