Topp 10 når det gjelder skjønnhet

Ved hjelp av disse tipsene gjenkjenner du en god estetisk medisinsk lege

Den som velger en estetisk-medisinsk behandling, bør ta seg god tid før han eller hun tar det første skrittet. Vi kjenner alle til overskrifter og bilder av de såkalte botoxulykkene, som presentere som du presenteres for oss i det offentlige rom, som om de gjeldende personer i deres jakt på evig ungdom ikke har fortjent noe annet. Feil: Mange kliener er selv sjokkert over konsekvensene av behandlingen – om det gjelder ansiktsløfting eller leppeutfylling – og blir nødt til å leve med dette utilfredsstillende resultatet i en viss tid, som i tillegg har kostet personen mye penger. Målet for alle estetiske leger bør derimot være å beholde et individuelt og naturlig utseende – i praksis er dette dessverre ikke alltid tilfellet.

Følgende ti aspekter hjelpe deg til å velge riktig sted, slik at du kan glede deg over et optimalt resultat senere:

1. Mangeårig erfaring taler for kompetanse

Vær oppmerksom på at de behandlende legene har gjennomført omfattende utdanning når du velger praksis for behandlingen. Her er det ikke kun tale om spesialist, men også om de gjeldende videreutdannelser, som en medisiner kan fremvise. Ideelt sett kan leverandøren dokumentere mange års erfaring, som også taler for hans eller hennes kompetanse.

2. Stol på din magefølelse når det gjelder omgivelsene i praksisen

Hvorvidt de hygieniske forhold er i virkelig god stand i praksis, kan kunden vanskelig vurdere. Så i begynnelsen handler det først og fremst om at du føler en estetisk tiltalende atmosfære, som gir behandlingsrommene en profesjonell atmosfære og et inntrykk av å være i optisk feilfri tilstand. Stol derfor på magefølelsen og ditt førsteinntrykk.

3. Kvalitet er å spørre nøyaktig hva dine behov og ønsker er

Hvor mye tid går med til samtaler med deg? Dette punktet bør du vurdere kritisk. Opplysning er ikke bare at legen informere om risikoer og behandlingsmetoder, men også å bli kjent med deg som menneske, og finne ut av hva dine nøyaktige behov og ønsker er. For å oppnå et individuelt og naturlig utseende, er det viktig å forstå klientens individualitet og personlighet. Du som pasient behøver også tid til bearbeiding av informasjonene samt oppbygge tillit til den behandlende legen. Ta deg god tid til dette.

4. Sjekk tilbudet

Du bør presenteres for transparent tilbud, som forklarer de enkelte utgiftene, samt opplyser rundt tilleggsytelser eller følgebehandlinger. Hvis det f.eks. er tale om en botox-behandling, begynner jeg i min praksis kun med forsiktig, heller lav dosering, slik at den første virkningen kan vises og kunden langsomt kan vennes til den. Dersom alt forløper optimalt og tilfredsstillende, kan doseringen neste gang forhøyes litt ( trinnvis fremgangsmåte). Hvis klienten synes at effekten av den innledende behandlingen er for lav, følger etter-doseringen den tredje eller fjerde uken etter behandlingen. Denne tjenesten er inkludert i min samlede pris. Sjekk disse aspektene for å unngå senere overraskelser.

5. Be om å få tilstrekkelig tenketid

Selv om det ikke opereres, selv om botox raskt brytes ned av kroppen, behandlinger i estetisk medisin forblir likevel medisinske behandlinger, som ikke behøver å skremme deg, men likevel bør møte med tilstrekkelig respekt. Derfor må legen gi deg nok tid til å tenke over tingene, slik at du kan behandle informasjon og ta avgjørelsen i ro og fred.

6. En profesjonelt utstyr sikrer nøyaktige simuleringer

For å gi klienten de beste resultatene, må legen være helt i forkant både faglig og teknisk. Man kan se dette også på de anvendte appratene som benyttes til huddiagnostikk og kliniske undersøksresultater på den ene siden, og til før-og-etter dokumentasjon av funnene på den andre siden. Moderne 3D-bilde rekonstruksjoner f.eks. gir naturlige og svært presise simuleringer på forhånd, som viser hvordan det senere behandlingsresultatet vil se ut.

7. Dine kundeønsker er høyeste prioritet

Det er din kropp, ditt ansikt og din velvære. Legen bør handle til din tilfredshet, og ikke manipulere deg i dine ønsker, kun fordi andre behandlinger eller terapier ville være mer lukrative for ham. Den eneste grunnen til å ønske å gjennomføre en behandling som avviker fra kundens ønsker er, når klienten selv har overdrevne, helseskadelige eller urealistiske ønsker – og dermed kommer vi til punkt 8.

8. Målet er alltid et naturlig utfall

Det viktigste for meg som lege er å oppnå et helt naturlig og individuelt resultat. En botox-behandlet ansikt skal kunne beveges naturlig, og ikke ligne de frozen faces som mange av Hollywood-stjernene har. Legen din må opplyse deg om hvilken dosering, hvilken ansiktsforming, hvilken korrektur som stadig ser naturlig og pen ut – og når grensen er for at behandlingen vil ha negative konsekvenser. Overdrevne ønsker fra klienten på dette punktet bør avslås av legen, da han ellers ikke ville handle i pasientens interesse.

Forsikre deg derfor om at resultatet vil passe med din personlighet og naturlige skjønnhet. Det største komplimentet for deg og din lege er, hvis utenforstående ikke se at «noe har blitt gjort», men i stedet synes, at du nå ser avslappet, uthvilt og vital ut.

“For den naturlige #skjønnheten : Moderne enheter sørger for nøyaktige simuleringer i estetisk medisin.“

 Twittern

9. En avslappet innstilling ved rådgivning og behandling skaper tillit

I estetisk medisin handler det om trivsel, skjønnhet, livsglede. Disse følelsene bør du få under konsultasjonen og i behandlingen. Bare under disse rammene kan tvil elimineres ved kompetanse, og frykt kan fjernes ved tillit. Tross alt bør du være full av forventning og knapt kunne vente med å se behandlingsresultatet helt fra begynnelsen.

10. Sjekk andre meninger og vurderinger

I dag er det mange måter å offentlig utveksle meninger og erfaringer i offentligheten. Den beste, troverdigste anbefalingen innhenter man helt sikkert ved personlig kontakt, som er fornøyd med arbeidet til en estetisk lege. Men også offentlige plattformer som Jameda inneholder mange anmeldelser fra kunder, som gir informasjon om sine personlige erfaringer. Dette kan tjene som en første tilnærming til valg av praksis. Til syvende og sist må imidlertid din magefølelse og din leges handlinger være avgjørende for valget ditt.

Mangeårig kompetanse og dokumentert kvalitet gir en “glatt hud”

Estetisk-medisinske tilbud finner du nesten overalt i dag. Industrien har for lengst anerkjent lukrativ forretning med skjønnhet, og kåret “glatt hud” til klienten til det nye statussymbol. Ikke alltid til fordel for kunden, og ikke alltid er resultatet rent faktisk estetisk. Om så viktigere er det å informere seg grundig på forhånd, samt satse på mange års erfaring og dokumentert kvalitet.

“Ikke alle som behandler, handler i klientens interesse. 10 tips til estetiske resultater i estetisk medisin.“